CU 26 Adeziv flexibil hidroizolant pentru placari ceramice

Ceresit
20,00 RON

Adeziv flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative - CU 26

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827 

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 3 KG galeata

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-194 Ai nevoie de ajutor? 0742200827
Adauga la Wishlist Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Adeziv flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative - CU 26

 

 

 

 


Adeziv flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative - CU 26

Adeziv flexibil hidroizolant

 

Adeziv pe baza de dispersie pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative

 

CARACTERISTICI
 • adezivul flexibil pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26este un foarte bun hidroizolant pentru bai si dusuri
 • adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 este gata preparat
 • adezivul hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 are flexibilitate mare
 • adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 are stabilitate buna
 • adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 este caracterizat de un consum mic

DOMENII DE UTILIZARE
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 poate fi folosit pentru montarea placilor ceramice cu intrados profilat < 1mm.
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 poate fi folosit pentru nivelarea peretilor interiori si tavanelor.
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 poate fi folosit pentru montarea placilor din PVC dur, a placilor termo si fono izolante si a panourilor decorative.
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 poate fi folosit pentru placari ceramice in zone permanent umede (bai, bucatarii, dusuri).
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 poate fi folosit pentru placari pe beton, beton usor, tencuieli realizate cu mortare din grupele PII/PIII, tencuieli pe baza de gips, gips-carton de grosime 12,5 mm, placi din fibra, panouri PAL, vopseluri, placari ceramice anterioare si placi din fibrociment.
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 nu se poate folosi la exterior si in zone permanent umede.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 adera la toate suprafetele solide, curate, uscate, cu capacitate portanta, fara substante ce impiedica aderenta. Indepartati straturile cu capacitate portanta scazuta. Vopselele cu o aderenta buna trebuie asperizate bine, indepartandu-se ulterior praful. Folositi Ceresit CT 17 pentru a amorsa suprafetele foarte absorbante, BCA, tencuieli pe baza de gips (PIVa/b si PV), sape anhidrite (grosime > 10 mm ; umezeala 1 wr-%), placi de gips, placi de beton usor. Lasati stratul de amorsa sa se aeriseasca cel putin 4 ore. Vopselele pe baza de dispersie sau pe baza de ulei ca si placarile ceramice anterioare nu necesita amorsare. Betonul mai vechi de 3 luni si tencuielile realizate cu mortare din grupele PII si PIII trebuie amorsate cu amorsa cu penetrare profunda Ceresit CT 17 numai daca sunt foarte absorbante sau daca suprafata necesita intarire. Lasati stratul de amorsa sa se aeriseasca cel putin 4 ore.

MOD DE APLICARE
Aplicati adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 folosind metoda patului subtire de adeziv. Placile pot fi montate in cadrul timpului deschis de 25 minute. Cand se monteaza placi de pluta, reglati culoarea adezivului flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 adaugand 5% pana la 20% vopsea CT44 culoarea Colorado CO3 (amestecati bine pana la omogenizare). Pentru aplicarea adezivului flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26, folositi o mistrie cu dinti adecvati, astfel incat acoperirea cu mortar sa fie de cel putin 65%. Adezivul in surplus se poate curata cu apa cat este inca proaspat iar daca s-a intarit folositi solutii speciale de curatat. Chituirea se poate face dupa 48 ore. La placarea pe suprafete mari > 35 m2 se vor prevedea rosturi de dilatatie tratate cu materiale flexibile. Rosturile se lasa in coroiaje de 6x6 m.  
Nota: Folositi adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 numai in conditii uscate si la temperaturi intre + 5°C si + 30° C. Toate datele furnizate au fost obtinute la o temperatura de +23°C si o umiditate relativa a aerului de 50%. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in conditii climatice diferite, intarirea adezivului flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26poate fi mai accelerata sau mai lenta.

RECOMANDARI
La placarile ceramice cu placi mari (l > 200 mm) sau cu intradosul foarte profilat, folositi alte produse Ceresit. Toate datele tehnice prezentate se bazeaza pe experienta practica si pe testarile efectuate. Conditiile specifice locatiei si aplicarii pot varia fata de cele prezentate aici, asadar utilizarea corecta a produselor noastre se afla in afara sferei noastre de influenta. Daca exista neclaritati, utilizatorul trebuie mai intai sa faca teste suficiente pentru a se asigura ca produsul este adecvat. 

DEPOZITARE
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 se poate pastra aprox. 12 luni in loc racoros, ferit de inghet.

AMBALARE
 • Adezivul flexibil hidroizolant pentru placari ceramice, mozaic, placi izolante, panouri decorative Ceresit CU 26 este ambalat in galeti din plastic de 1, 3, 7, 14 kg.

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!