CU 22 Adeziv pentru placi ceramice pe baza de rasini

97,74 RON

CU 22 Adeziv pentru placi ceramice pe baza de rasini

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 8 kg Galeata

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-184 Ai nevoie de ajutor? 0722350189
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Adeziv pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica - CU 22Adeziv pentru placari ceramice cu aderenta puternica si stabile la actiuni agresive

 

Adeziv pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica si stabile la actiuni agresive

 

CARACTERISTICI

 • adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este impermeabil, stabil la actiunea substantelor chimice

 • adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 are aderenta puternica

 • adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este circulabil in scurt timp

 • adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 nu contine solventi

 

DOMENII DE UTILIZARE

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se foloseste pentru montarea placilor de gresie sau faianta, marmurei, placilor de piatra naturala, clincher, portelan, mozaic etc.

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se foloseste pentru operatii de lipire a elementelor prefabricate, profilelor.

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este utilizabil pentru interior si exterior.

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este ideal pentru zone umede si solicitate chimic, de exemplu instalatii de spalare, statiuni balneare, bucatarii mari, fabrici de bere, silozuri, grajduri, laptarii, bazine de inot, laboratoare.

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se foloseste pentru aderenta pe metal (metal neacoperit, respectiv cu strat de protectie impotriva coroziunii pe baza de rasini epoxidice), beton, tencuieli de ciment si sape pe baza de ciment (vechime minima 28 zile), placi de fibrociment, placi fibrolemnoase, placari ceramice anterioare si pardoseli incalzite.

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este utilizabil si la conducte cu apa potabila.

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este potrivit, de asemenea, pentru lucrari de chituire durabile si rezistente chimic.


PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA

Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se aplica pe toate suprafetele suport rezistente, cu capacitate portanta, curate si uscate, pe care nu se gasesc substante degradate. Trebuie indepartate straturile antiaderente, mizeria si decofrolul. Unde este cazul, se recomanda sablarea. In cazul existentei denivelarilor sau la montarea placilor ceramice cu intradosul profilat, adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se poate amesteca cu pana la 15% nisip cuartos uscat la foc de granulatie 0,2 pana la 0,6 mm (de ex. F 36 sau H 33). Denivelarile si golurile se spacluiesc cu 12 ore inainte.


MOD DE APLICARE

Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se livreaza sub forma a doua componente intr-o galeata. Intaritorul (componenta B) se adauga solutiei principale (componenta A) in raport de amestecare de 1 parte intaritor la 3 parti solutie si se amesteca cu bormasina si un amestecator la cca. 400 pana la 800 U/min. pana la omogenizare, cu nuanta uniforma. Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se prelucreaza dupa procedeul stratului subtire in cazul placilor ceramice foarte solicitate. De exemplu, in statiunile balneare, bazinele de inot se realizeaza hidroizolarea suprafetei suport cu Ceresit CE 49, material de etansare flexibil pe baza de rasini epoxidice. Pentru obtinerea colturilor si canturilor impermeabile, se foloseste Ceresit CL 152 la toate colturile si in zona rosturilor de dilatatie in mijlocul stratului de etansare. Resturile proaspete de adeziv se indeparteaza cu apa calda si perie, iar materialul intarit se indeparteaza numai mecanic. Operatiunile de chituire se pot efectua dupa 24 ore. Pentru operatiuni de chituire cu adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 trebuie urmarite indicatiile instructiunilor tehnice pentru Ceresit CE 47 si Ceresit CE 48. La placarea pe suprafete mari (= 35 m2) se vor prevedea rosturi de dilatatie tratate cu materiale flexibile. Rosturile se lasa in coroiaje de 6x6 m. 
ATENTIE!
Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se prelucreaza numai la temperaturi ale aerului si suprafetei suport de +10°C pana la +25°C. Toate datele furnizate sunt valabile la temperatura de +20°C si la umiditatea relativa a aerului de 60%. In cazul altor conditii climatice trebuie sa se ia in considerare scurtarea sau intarzierea procesului de intarire. Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 contine rasini epoxidice. Trebuie respectate atentionarile si masurile de siguranta de pe ambalaj.


RECOMANDARI

Caracteristicile enuntate se bazeaza pe experiente practice si examinari tehnice. Utilizarea corecta a produselor noastre se afla in afara sferei noastre de influenta. De aceea, in cazul in care exista dubii, este necesara efectuarea de probe. In cazul in care apar intrebari puteti solicita consiliere.


DEPOZITARE

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 se depoziteaza cca. 12 luni in mediu uscat, ferit de inghet.


AMBALARE

 • Adezivul pe baza de rasini epoxidice pentru placari ceramice cu aderenta puternica Ceresit CU 22 este ambalat in galeata continand 2 componente in cantitate de 8 kg.

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!