CM 29 Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice

Ceresit
75,80 RON

Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala – CM 29 Multi Xpress

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 25 kg

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-192 Ai nevoie de ajutor? 0742200827
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala – CM 29 Multi Xpress

 

 


Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala – CM 29 Multi Xpress

 

 

Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala la interior si exterior

 

Mortar adeziv flexibil rapid pentru placi ceramice si din piatra naturala la interior si exterior, pentru pardoseli incalzite

 

CARACTERISTICI
  • adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress este gata de chituire dupa aproximativ 3 ore
  • adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress poate fi folosit Pentru interior si exterior
  • adezivul flexibil rapid Ceresit CM 29 Multi Xpress poate fi folosit pentru placi din piatra naturala

DOMENII DE UTILIZARE
  • Adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress poate fi folosit pentru fixarea placilor ceramice, a placilor de mozaic, a placilor portelanate cu absorbtie redusa de apa (0-3%), a placilor de piatra naturala subtiri la interior si exterior pe toate suporturile pe baza de ciment.
  • Adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress poate fi folosit pentru pardoseli încalzite, bucatarii, bai, balcoane, terase si in cladiri in care traficul este intens.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress adera pe suprafete cu capacitate portanta, compacte, curate si uscate, fara substante ce ar putea impiedica aderenta (grasimi, bitum, praf), cum ar fi beton cu o vechime de minim 3 luni, sape pe baza de ciment (cel putin 28 zile). Murdaria, straturile friabile si vopselele cu aderenta slaba trebuie eliminata mecanic. Suprafetele absorbante trebuie amorsate folosind grundul de profunzime Ceresit CT 17, lasat la uscat aproximativ 2-3 ore.

MOD DE APLICARE
Continutul unui sac de adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress trebuie turnat in cantitatea de apa corespunzatoare amestecata cu un mixer profesional pana la omogenizare. Dupa circa 5 minute, adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress se amesteca din nou. Daca este necesar, se poate regla consistenta prin adaugare de apa si remixare. Pentru prepararea unui sac de adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress sunt necesari 7 l de apa. Consistenta adezivului flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress trebuie adaptata la formatul placilor. Se va prepara atata adeziv cat se poate aplica pe durata a 50 minute. Aplicarea adezivului flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress se face cu mistria zimtata aleasa corespunzator marimii placilor, dupa care placa se preseaza pe stratul de adeziv. Placile nu trebuie imbibate in apa. Placile trebuie asezate pe stratul de mortar in cadrul timpului deschis de 10 minute si presate. Cand se aplica la exterior, trebuie aplicat adeziv si pe placa ceramica pentru a asigura o acoperire de 100% a spatelui placii.

RECOMANDARI
Aplicarea adezivului flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress trebuie sa se faca in conditii uscate la temperatura de +5°C pana la +30°C. Toate datele mentionate sunt obtinute la temperatura de +23°C si umiditatea relativa de 50%. In conditii diferite, intarirea poate fi lenta sau accelerata. Adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress contine ciment si in timpul procesului de amestecare are loc o reactie alcalina, de aceea pielea si ochii trebuie protejati. In cazul contactului cu ochii, clatiti cu apa din abundenta si cereti sfatul medicului. Surplusul de material poate fi curatat cu apa cat timp este inca umed, dar odata intarit acesta poate fi curatat numai mecanic. Reciclati ambalajul numai cand acesta este gol. Resturile de material intarit vor fi aruncate la gunoi.  
Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a adezivului flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in niciun caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea adezivului flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului.

DEPOZITARE
  • Adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress se poate tine pana la 6 luni de la data fabricatiei in conditii uscate si in ambalajul nedeteriorat.

AMBALARE
  • Adezivul flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala Ceresit CM 29 Multi Xpress  este ambalat in saci de 25 kg.

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!