CM 25 Adeziv flexibil pentru placari ceramice

Ceresit
51,10 RON

Adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede - CM 25

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827 

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 25 kg

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-182 Ai nevoie de ajutor? 0742200827
Adauga la Wishlist Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede - CM 25

 

 

 

Adeziv flexibil de culoare alba

 

Adeziv flexibil de culoare alba pentru placari ceramice si din piatra naturala pe suprafete critice la interior si exterior si in medii permanent umede

 

CARACTERISTICI

 • adezivul pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresti CM 25 este flexibil-clasa S1 conform EN 12002

 • adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 este de culoare alba

 • adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 are rezistenta mare

 • adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate  fi folosit pentru interior si exterior

 • adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru placarea piscinelor

 

DOMENII DE UTILIZARE

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru placari ceramice si placi din piatra naturala.

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru lipirea placilor de marmura, previne decolorarea acestora.

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante.

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru si pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi placi de gipscarton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator.

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru interior, exterior si medii permanent umede.

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale.

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru placarea piscinelor din beton acoperite cu mosaic vitroceramic numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50 si Ceresit CL 152).

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi folosit pentru lipirea placilor de perete transparente sau semitransparente.


PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA

Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi aplicat pe suprafete cu capacitate portanta, compacte, curate si uscate fara substante ce ar putea impiedica aderenta (grasimi, bitum, praf), cum ar fi beton cu o vechime de min 3 luni, sape pe baza de ciment (cel putin 28 zile). 
• Orice denivelare a suprafetei de pana la 8 mm poate fi reparata cu adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 cu o zi inainte de efectuarea placarii.
• Cand se placheaza peste placile ceramice vechi la exterior, se recomanda aplicarea unui strat subtire de adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25, pentru cu rolul de a crea o punte adeziva. Murdaria, straturile friabile si vopselele cu aderenta slaba trebuie eliminate mecanic. Suprafetele absorbante (BCA, placi de gips carton, tencuiala traditionala) trebuie amorsate folosind
grundul de profunzime Ceresit CT 17. Placile din PAL, OSB trebuie asperizate bine si amorsate cu amorsa Ceresit CT 16.


MOD DE APLICARE

Continutul unui sac de adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 trebuie turnat in cantitatea de apa corespunzatoare amestecata cu un mixer profesional pana la omogenizare. Dupa cca. 5 min., se amesteca din nou. Daca este necesar, se poate regla consistenta prin adaugare de apa si remixare. Pentru prepararea unui sac de adeziv flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 sunt necesari 7,5-8 l de apa. Consistenta adezivului trebuie adaptata la formatul placilor. Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 trebuie aplicat pe suprafata suport cu ajutorul unei mistrii zimtate pentru a asigura o acoperire de min 75% pe spatele placii. Cand se monteaza placi la exterior, adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 trebuie aplicat si pe spatele placii. Acoperirea in acest caz trebuie sa fie de 100%. Placile nu trebuie imbibate in apa. Placile trebuie asezate pe stratul de mortar in cadrul timpului deschis si presate. Materialul proaspat se poate indeparta cu apa, dar cel intarit se poate indeparta numai mecanic. La placarea pe suprafete mari (= 35 m2) se vor prevedea rosturi de dilatatie tratate cu materiale flexibile. Rosturile se lasa in coroiaje de 6x6 m.


RECOMANDARI

Aplicarea adezivului flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 trebuie sa se faca in conditii uscate la temperatura de +5°C pana la +30°C. Toate datele mentionate sunt obtinute la temperatura de +23°C si umiditatea relativa de 50%. In conditii diferite, intarirea adezivului flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 poate fi lenta sau accelerata. Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 contine ciment si in timpul procesului de amestecare are loc o reactie alcalina, de aceea pielea si ochii trebuie protejati. In cazul contactului cu ochii trebuie clatit cu apa din abundenta si cerut sfatul medicului. Acoperirea 100% este posibila numai daca stratul de adeziv este suficient de gros. Mistria zimtata trebuie aleasa in functie de dimensiunile placii dar si de denivelarile din suprafata. Continutul de Crom VI este sub 2ppm in timpul valabilitatii.
Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a adezivului flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in niciun caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea adezivului flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului.


DEPOZITARE

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 se poate pastra pana la 12 luni de la data fabricatiei in conditii uscate siin ambalajul nedeteriorat.

 

AMBALARE

 • Adezivul flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala in medii permanent umede Ceresit CM 25 este ambalat in saci de 25 kg.Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!