CM 18 Adeziv flexibil pentru placari ceramice

Ceresit
61,17 RON

CM 18 Easyflex Adeziv flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827 

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-181 Ai nevoie de ajutor? 0742200827
Adauga la Wishlist Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Adeziv flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice - CM 18 Easyflex 

Adeziv aplicabil in pat subtire, flexibil, pentru placaje ceramice pe suprafete critice

 

Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru fixarea placarilor ceramice, placilor de piatra fina si a placilor de izolatie.

 

CARACTERISTICI

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex are o acoperire cu 30% mai mare

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex  este usor de folosit

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se foloseste in grosimi strat 2-10 mm

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex are timp deschis extins

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex este gata de chituit dupa 12 ore

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex are greutate redusa

 • adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex are clasa de flexibilitate S1 conform EN 12002

 

DOMENII DE UTILIZARE

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru fixarea placarilor ceramice, placilor de piatra fina si a placilor de izolatie.

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru asigurarea unui pat flexibil de aderenta si pentru evitarea tensiunilor fortate pe suprafetele critice.

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru pardoseli incalzite, balcoane, terase si fatade in special pe elemente proaspete de beton (vechime minima3 luni).

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru spacluiri de reparatie si nivelare inainte de placare, pentru denivelari de pana la cca. 8 mm.

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate folosi pentru placi ceramice portelanate la interior si exterior.


PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA

Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex adera pe toate suprafetele solide, rezistente curate, uscate sau umede care nu contin substante antiaderente. Straturile insuficient de rezistente vor fi indepartate. Interior si exterior: Tencuieli realizate cu mortar din grupele PII/ PIII (vechime minima 28 zile), sapele pe baza de ciment (vechime minima 28 zile umiditate reziduala = +2%, pardoseli incalzite 1,8 t -%), beton (vechime minima 3 luni), sape pe baza de sulfat de calciu (gips/anhidrit nivelate mecanic, fara praf, umiditate reziduala 0,5%, pardoseli incalzite =+ 0,3%), beton usor, placi de gips, gips-carton, dar si toate celelalte baze cu grad mare de absorbtie vor figrunduite cu Ceresit CT 17. Grundul va fi lasat cca. 4 ore la aerisit. Placile de polistiren extrudat, placarile ceramice, piatra naturala sau artificiala, straturi rezistente, asfalt turnat (GE 10/ GE 15, asperizat cu nisip, nu in scopuri industriale) nu trebuie amorsate. Vopselele cu aderenta buna trebuie foarte bine asperizate si curatate de praf.


MOD DE APLICARE

Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se amesteca cu apa curata pana se obtine o masa omogena, fara aglomerari. Pentru prepararea a 18 kg de adeziv flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex sunt necesari cca. 7,6 pana la 9,01 l apa. Pentru cantitati mai mici, raportul de amestecare este 2 parti adeziv flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex la 1 parte apa. Dupa o perioada de cca. 5 minute, mortarul va mai fi amestecat o data. Reglarea necesara de consistenta se va face cu atentie prin adaugare de apa. Mortarul pentru pat subtire se va prelucra conform normelor de tehnica recunoscute. Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se va aplica cu ajutorul unei mistrii zimtate. Marimea acestor dinti va fi aleasa in functie de marimea placilor ceramice, astfel incat acoperirea placii cu adeziv sa fie mai mare de 65%. In cazul aplicarii la exterior sau in medii permanent umede adezivul trebuie aplicat si pe placa ceramica, astfel incat sa se obtina o acoperire de 100% a intradosului placii. Chituirea se va face dupa cca. 12 ore. La placarea pe suprafete mari (= 35 m2) se vor prevedea rosturi de dilatatie tratate cu materiale flexibile. Rosturile se lasa in coroiaje de 6x6 m. 
Nota: Materialul nu se va prelucra decat la temperaturi de +5°C pana la +30°C. Toate datele numite au fost stabilite la o temperatura de +23°C si in conditiile unei umiditati relative a aerului de 55%. In cazul altor conditii de clima, se va observa scurtarea respectiv intarzierea intaririi sau uscarii adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex si, de aici, toate consecintele ce rezulta. Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex contine ciment si reactioneaza alcalin cu apa. Din acest motiv, se vor proteja pielea si ochii. In caz de contact se va clati cu apa din abundenta. In caz de contact cu ochii se va solicita sfatul medicului. Continutul de Crom VI este sub 2ppm in timpul valabilitatii.


RECOMANDARI

Pentru placare in zone cu agresiune chimica se vor folosi alte produse pentru placari Ceresit. Proprietatile numite se bazeaza pe experienta practica si verificarile practice. Conditiile specifice obiectului, dar si utilizarea corecta si, in acest fel, de succes a produselor noastre nu se afla in sfera noastra de influenta. Din acest motiv, in caz de dubii insusirea produsului trebuie verificata prin experiente proprii. Raspunderea legala nu poate rezulta nici din indicatiile acestei foi de observatii si nici din consilierea orala. In caz de intrebari trebuie sa solicitati consiliere.


DEPOZITARE

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex se poate pastra cca. 12 luni in spatii racoroase si ferite de inghet.

 

AMBALARE

 • Adezivul flexibil pentru placaje ceramice pe suprafete critice Ceresit CM 18 Easyflex este ambalat in saci de hartie de 18 kg.


Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!