Ceresit CM 12 Adeziv flexibil pentru placi ceramice

Ceresit
31,29 RON

CM 12 Adeziv pentru placi ceramice

   

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 25 kg

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-177 Ai nevoie de ajutor? 0722350189
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Ceresit CM 12 Adeziv flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice

 

Adeziv flexibil pentru placari ceramice la interior si exterior

Adezivul flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice, pentru placari ceramice la interior si exterior Ceresit CM 12 prezinta o aderenta foarte buna pentru suprafetele etansate sau portelanate la interior, dar este potrivit si pentru balcoane si terase.
De asemenea, acest adeziv flexibil pentru placari ceramice la interior si exterior se poate folosi pentru placarea pardoselilor incalzite sau pentru montarea placilor ceramice absorbante sau mozaicurilor.
Adezivul flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice se gaseste ambalat in recipienti de 25 kg.

 

CARACTERISTICI

 • adezivul flexibil pentru placari ceramice la interior si exterior Ceresit CM 12 are aderenta buna

 • adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se foloseste pentru placi portelanate la interior, balcoane si terase

 • adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se foloseste pentru suprafete etansate la interior

 • adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se foloseste pentru pardoseli incalzite la interior

 • adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se foloseste pentru exterior pe suprafete absorbante cu placi absorbante fara expunere directa la apa
   

DOMENII DE UTILIZARE

 • Adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se foloseste pentru montarea de placi ceramice absorbante la interiorsi exterior, de placi ceramice neabsorbante la interior.

 • Adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 este utilizabil pentru placari pe pardoseli incalzite.

 • Adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se foloseste pentru placarea suprafetelor ca de exemplu placari ceramice anterioare, mozaicuri, sape sclivisite si din asfalt turnat, la interior.


PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA

Ceresit CM 12 poate fi aplicat pe suprafete cu capacitate portanta, compacte, curate si uscate fara substante ce ar putea impiedica aderenta (grasimi, bitum, praf). Orice urme de mizerie, straturi deteriorate sau vopsele cu aderenta scazuta trebuie indepartate mecanic. Orice denivelare a suprafetei de pana la 5 mm poate fi reparata cu Ceresit CM 12 cu o zi inainte de efectuarea placarii. Suprafetele absorbante trebuie amorsate cu grundul de profunzime Ceresit CT 17. Placile ceramice nu trebuie imbibate in apa inainte de aplicare. 


MOD DE APLICARE

Continutul unui sac trebuie turnat in cantitatea de apa corespunzatoare amestecata cu un mixer profesional pana la omogenizare. Dupa cca 5 min se amesteca din nou. Consistenta adezivului trebuie adaptata la formatul placilor si la suprafata pe care se aplica (orizontala sau verticala). Materialul se va intinde pe o suprafata-suport cu o mistrie zimtata in asa fel incat intradosul placii sa fie acoperit in totalitate. Pentru o aderenta excelenta, in special la placajele mari si obligatoriu la exterior, se va aplica un strat suplimentar de mortar pe intradosul placii.
Acoperirea trebuie sa fie in acest caz 100%.
Placile trebuie sa fie asezate pe stratul de mortar in cadrul timpului deschis si presate. Latimea rosturilor trebuie sa fie intre 1-8 mm in functie de dimensiunea placilor de si de conditiile de exploatare. Materialul proaspat se poate indeparta cu apa, dar cel intarit se poate indeparta numai mecanic. 


RECOMANDARI

Aplicarea adezivului flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 trebuie sa se faca in conditii uscate la temperatura de +5°C la +30°C. Toate datele mentionate sunt obtinute la temperatura de +23°C si umiditatea relativa de 50%. In conditii diferite intarirea poate fi lenta sau accelerata. 

Adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 contine ciment si in timpul procesului de amestecare are loc o reactie alcalina, de aceea pielea si ochii trebuie protejati. In cazul contactului cu ochii trebuie clatit cu apa din abundenta si cerut sfatul medicului. 

Acoperirea 100% este posibila numai daca stratul de adeziv semiflexibil pentru montare gresie si faianta Ceresit CM 12 este suficient de gros. Mistria zimtata trebuie aleasa in functie de dimensiunile placii de faianta sau gresie, dar si de denivelarile din suprafata. Continutul de Crom VI al adezivului flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice este sub 2ppm in timpul valabilitatii. 
Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare adezivului flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12  si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in niciun caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea adezivului flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului.

DEPOZITARE

 • Adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice Ceresit CM 12 se poate pastra pana la 12 luni de la data fabricatiei in conditii uscate si in ambalajul nedeteriorat.


AMBALARE

 • Adezivul flexibil, cu o consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice 

  Ceresit CM 12 este ambalat in saci de 25 kg.

 

 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!