CE 35 Chit de rosturi si caramizi de sticla-Alb-5kg

11,85 RON

CE 35 Chit de rosturi si caramizi de sticla-Alb-5kg

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-187 Ai nevoie de ajutor? 0722350189
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Chit de rosturi si caramizi de sticla - CE 35

 

Pentru alte culori va rugam sa ne contactati 

Comenzi: 0742200827 


Chit de rosturi si caramizi de sticla - CE 35

Chit de rosturi (alb, negru, gri)

 

Ceresit CE 35 este un chit de rosturi pentru grosimi ale rosturilor intre 4 si 15 mm si pentru caramizile din sticla. Usor aplicabil si usor de curatat, produsul se intareste usor si este foarte potrivit pentru chituirea placilor ceramice, a clincherului si caramizilor de sticla, la interior si exterior. Produsul se gaseste in comert ambalat in saci de 5 kg.

 

CARACTERISTICI
 • chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 este usor de aplicat
 • chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 este usor de curatat
 • chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 are o intarire rapida
 • chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 este economic
 • chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 - fara contractii

DOMENII DE UTILIZARE
 • Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 poate fi folosit pentru chituirea placarilor ceramice, a clincherului si caramizilor de sticla.
 • Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 poate fi folosit pentru rostuirea zidariilor cu caramida aparenta.
 • Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 poate fi folosit pentru interior si exterior.
 • Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 poate fi folosit pentru placari ceramice aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile. Rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitare se vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Inainte de aplicarea chitului de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35, trebuie sa va asigurati ca adezivul cu care s-a efectuat placarea trebuie sa fie suficient de tare si uscat (1 zi de la punerea in opera). Rosturile, curatate si desprafuite in prealabil, se vor umezi. In cazul placarilor cu placi mate, poroase sau cu suprafata sensibila la zgariere, se recomanda efectuarea de probe. Rosturile trebuie sa fie continue in sectiune verticala, chitul trebuie sa patrunda pana la adeziv.

MOD DE APLICARE
Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 se va introduce in cantitatea masurata de apa rece si curata si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Pentru 5 kg de chit de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 sunt necesari 0,9 l apa. Dupa 3 minute, se va amesteca din nou. Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 nu se va amesteca cu alte emulsii. Aplicarea chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 se face cu ajutorul sculelor speciale pentru chituit (gletuitor cu burete). In cazul rosturilor la caramida aparenta se va utiliza pistol de aplicare. Fasonarea rosturilor proaspat chituite se poate face dupa aproximativ 15 minute sau din momentul in care chitul incepe sa se intareasca, cu un burete umezit. Momentul fasonarii se alege in functie de tipul placarii (absorbanta sau neabsorbanta) si temperatura de lucru, pentru a evita scoaterea (spalarea) chitului din rost, dar si intarirea acestuia pe suprafata placilor. Se recomanda efectuarea de probe. Dupa intarirea suficienta a chitului din rosturi se curata suprafetele cu apa curata. Daca este necesar, rosturile se vor proteja impotriva ploii. In cazul in care chitul nu se curata mecanic de pe suprafata placilor (in special placile cu suprafata de uzura poroasa), se recomanda produsul Ceresit CL 55. Placarea astfel chituita este circulabila dupa 24 ore. La finisare, chitul nu se va solicita mecanic (ex. zgariere sau fasonare cu obiecte solide). 
Nota: Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 se foloseste in conditii uscate si la temperaturi de la 5°C la 30°C. Datele prezentate sunt obtinute la 20°C si la umiditatea atmosferica de 60%. In conditii diferite, intarirea si uscarea chitului de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 pot fi accelerate sau intarziate. Pot aparea decolorari in functie de capacitatea de absorbtie ale marginilor placilor, de cantitatea de apa din amestec si de viteza de uscare. Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 contine ciment si are loc o reactie alcalina cu apa. De aceea, se recomanda evitarea contactului cu pielea si ochii. In cazul in care s-a produs contactul accidental cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundent a si se va consulta medicul. In afara recomandarilor de mai sus, este importanta respectarea regulilor diverselor organizatii, precum si a STAS-urilor. Pentru chituirea acoperirilor ceramice expuse la agenti chimici se vor folosi alte produse Ceresit. Caracteristicile prezentate se bazeaza pe experienta si pe testele producatorului. Totusi, acesta nu poate garanta asupra conditiilor specifice de lucru si  recomanda, in cazul unor dubii, efectuarea de teste. Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a chitului de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in nici un caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea chitului de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35, dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului.

DEPOZITARE
 • Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 se poate pastra in spatii uscate timp de 12 luni.

AMBALARE
 • Chitul de rosturi si caramizi de sticla Ceresit CE 35 este ambalat in saci de 5 kg.

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!