CE 33 Chit de rosturi - alb 2 kg

Ceresit
5,16 RON

CE 33 Chit de rosturi - alb 2 kg

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-186 Ai nevoie de ajutor? 0722350189
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Chit de rosturi - CE 33Pentru alte culori va rugam sa ne contactati 

Comenzi: 0742200827

 

Chit rosturi gresie si faianta

 

Ceresit CE 33 este un chit de gresie si faianta special conceput pentru rosturile cu grosimi de pana la 8 mm. Acest chit de rosturi gresie si faianta ofera un aspect fin, care se poate curata si prelucra usor. Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 se foloseste la rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, la interior in spatii casnice, aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile. Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33este comercializat in saci de 5 kg, in diverse culori.

 

CARACTERISTICI

 • chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 are un aspect fin

 • chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 - fara contractii

 • chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 este usor de prelucrat

 • chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 este usor de curatat

 • chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 are priza rapida

 

DOMENII DE UTILIZARE

 • Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 poate fi folosit pentru rostuirea placarilor ceramice de pardoseli si pereti, precum si a mozaicurilor din sticla si portelan, in interior in spatii casnice aplicate pe suporturi rigide, nedeformabile.

 • Chitul de rosturi Ceresit gresie si faianta CE 33 poate fi folosit pentru rosturile de dilatatie, colturile, precum si rosturile aflate la imbinarea peretilor si cele din jurul instalatiilor sanitarese vor etansa in mod obligatoriu cu silicon sanitar Ceresit CS 25.


PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA

Inainte de aplicarea chitului de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33, trebuie sa va asigurati ca adezivul cu care s-a efectuat placarea trebuie sa fie suficient de tare si uscat (1 zi de la punerea in opera). Rosturile trebuie curatate si desprafuite in prealabil. In cazul placarilor cu placi mate, poroase sau cu suprafata sensibila la zgariere, se recomanda efectuarea de probe in zone ferite pentru a se observa timpul de spalare. Rosturile trebuie sa fie continue in sectiune verticala, chitul de rosturi gresie si faianta trebuie sa patrunda pana la adeziv.

MOD DE APLICARE

Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 se va introduce in cantitatea masurata de apa rece si curata si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Pentru 5 kg chit de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 sunt necesari 1,6 l apa. Dupa 3 minute, se va amesteca din nou. Produsul nu se va amesteca cu alte emulsii. Aplicarea chitului de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 se face cu ajutorul sculelor speciale pentru chituit (gletuitor cu burete). Fasonarea rosturilor proaspat chituite se poate face dupa aproximativ 5 - 10 minute sau din momentul in care chitul incepe sa se intareasca, cu un burete umezit sau cu o gletiera cu burete normal. Momentul fasonarii se alege in functie de tipul placarii (absorbanta sau neabsorbanta) si temperatura de lucru, pentru a evita scoaterea (spalarea) chitului din rost sau intarirea acestuia pe suprafata placilor. Se recomanda efectuarea de probe. Dupa intarirea suficienta a chitului din rosturi gresie si faianta, se curata suprafetele cu apa curata. In cazul in care chitul de rosturi gresie si faianta nu se curata mecanic de pe suprafata placilor (in special placile cu suprafata de uzura poroasa), se recomanda produsul Ceresit CL 55. Placarea astfel chituita este circulabila dupa 24 ore. La finisare, chitul nu se va solicita mecanic (ex. zgarierea sau fasonare cu obiecte solide). 
Nota: Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 se foloseste in conditii uscate si la temperaturi de la 5°C la 30°C. Datele prezentate sunt obtinute la 23°C si la umi di tatea atmosferica de 50%. In conditii diferite, intarirea si uscarea chitului de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 pot fi accelerate sau intarziate. Pot aparea decolorari in functie de capacitatea de absorbtie a marginilor placilor, de cantitatea de apa din amestec si de viteza de uscare. Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 contine ciment si are loc o reactie alcalina cu apa. De aceea se recomanda evitarea contactului cu pielea si ochii. in cazul in care s-a produs contactul accidental cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta medicul.


RECOMANDARI

Pentru chituirea acoperirilor ceramice expuse la agenti chimici se vor folosi alte produse Ceresit. Caracteristicile chitului de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 prezentate se bazeaza pe experienta si pe testele producatorului. Totusi, acesta nu poate garanta asupra conditiilor specifice de lucru si recomanda, in cazul unor dubii, efectuarea de teste. Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a chitului de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in nici un caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu stiinta constructiei si regulile de protectie a muncii. Producatorul garanteaza calitatea chitului de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situatii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului.


DEPOZITARE

 • Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 se pastreaza in spatii uscate se poate pastra timp de 12 luni.

AMBALARE

 • Chitul de rosturi gresie si faianta Ceresit CE 33 este ambalat in saci de 2 si 5 kg (culori).Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!