Weber Weber.ton Variosil Vopsea Silicata pentru exterior - Grupa de culoare 2 - 25 Kg

550,00 RON
  • Permeabilitate ridicată la vapori
  • Rezistenţă mare la acţiunea razeler UV
  • Rezistenţă la acţiunea microorganismelor
  • Rezistenţă mare la murdărie
  • Durată lungă de viaţă
Momentan indisponibil
Cod Produs: variosil2 Ai nevoie de ajutor? 0722350189
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Weber.ton Variosil Vopsea Silicata pentru exterior - Grupa de culoare 2 - 25 Kg 

DOMENII DE UTILIZARE

Pentru finisarea, decorarea clădirilor noi şi pentru renovarea clădirilor vechi. Recomandat pentru recolorarea faţadelor. Rezistă în medii “grele”, recomandat pe faţade expuse la poluare, praf, în zone cu trafic intens. Rezistă la acţiunea apei şi are permeabilitate extrem de bună la vapori de apă. Poate fi utilizată pentru protejarea/colorarea tencuielilor decorative (weber.pas silicate şi weber MIN100) la finisarea sistemelor de izolaţie termică şi de asemenea ca strat final peste tencuială de bază (ciment, var-ciment) sau tencuieli termoizolatoare netezite cu tinci. Se poate aplica condiţionat şi pe alte suporturi cum ar fi gips-carton, tencuieli şi vopsele de var, tencuieli de ipsos, etc.

COMPOZIŢIE

Vopsea minerală pentru faţade, gata preparată, pe bază de silicat de potasiu (apă sticlată), cu aditivi organici pentru stabilizare, componente minerale, pigmenţi de calitate superioară şi aditivi de hidrofobizare. Strat final pentru suprafeţe de faţade minerale.

CULORI

205, conform paletarului de culori color.spectrum
Grupa de culoare 2 cuprinde codurile care se termina cu litera B

AMBALARE

În găleată de 25 kg.Paleţi de 600 kg (24 găleţi).

PREGĂTIREA SUPORTULUI

Suprafaţa suport trebuie să fie curată, nedeformabilă, uscată, fixă şi lipsită de substanţe antiaderente (eflorescenţă, bitum, praf, etc.), să nu fie îngheţată şi să aibă vârsta de maturare şi capacitatea portantă necesară. La renovare, dacă este cazul se vor îndepărta în prealabil straturile cu rezistenţă mecanică slabă şi se vor repara zonele afectate cu un adeziv pentru armarea sistemelor termoizolante. Straturile organice (dispersie sau ulei) se vor îndepărta în totalitate până în adâncimea porilor pentru a asigura permeabilitatea la vapori de apă al suportului. Suprafeţele vechi cu absorbţie neuniformă vor fi amorsate până la saturaţie cu grundul weber G800 diluat 1:1 cu apă curată.

MOD DE PREPARARE ŞI DE LUCRU

Pentru a se obţine o culoare cât mai uniformă, este recomandat să se amestece conţinutul mai multor găleţi, cantitatea de vopsea necesară pentru suprafaţa unui perete. Consistenţa optimă a vopselei se obţine prin adăugare de apă curată sau amorsă weber G800 diluat deja cu apă în raport de 1:1. Vopseaua se aplică pe suprafaţă uscată cu bidinea, pensulă sau trafalet, în strat uniform. Este necesară aplicarea în două straturi: un prim start de amorsare şi un strat de acoperire, finisare. Între cele două straturi se lasă o perioadă de uscare de cca. 12 ore. Pe suporturi minerale noi Pentru primul strat: se amestecă 3 părţi de vopsea cu o parte de weber G800 diluat în prealabil cu apă în raport de 1:1. Pentru stratul de finisare: vopseaua este diluată cu 5-10% apă curată. Pe tencuieli vechi Amorsarea suprafeţei: cu weber G800 diluată cu apă în raport de 1:1. Pentru primul strat: vopseaua este diluată cu 10-20% apă curată. Pentru stratul de finisare: vopseaua este diluată cu 5-10% apă curată.

RECOMANDĂRI

Lucrările vor fi executate la o temperatură a aerului şi a suportului de la +5 C până la +30 C. Nu se aplică pe vânt puternic, ploaie sau pe suprafeţe expuse direct razelor solare. Vopseaua proaspăt aplicată trebuie protejată de razele solare, ploi, îngheţ sau alte intemperii până la uscare. Atenţie: nuanţa culorii poate fi influenţată de calitatea/natura stratului suport, de condiţiile atmosferice din momentul aplicării şi din perioada de uscare. După terminarea aplicării, găleata se închide ermetic pentru ca materialul rămas să nu se întărească. Uneltele folosite se spală cu apă imediat după utilizare.

DATE TEHNICE

Valoare pH: 11,75 ± 0,75
3 Densitate (g/m ): 1,5 ± 0,1
Viscozitate (mPas): 11000 ± 3000
Conţinut de substanţe nevolatile (%): 65 ± 3
Aspect: Păstos-lichid

TERMEN DE VALABILITATE

12 luni de la data fabricaţiei. În găleţi închise ermetic, ferite de îngheţ şi temperturi ridicate, de acţiunea a razelor solare.

CONSUM

Pe suprafeţe netede (tencuieli fine), pentru 2 straturi: cca. 0,5 kg/m2

Pe suprafeţe rugoase, pentru 2 straturi: cca. 0,8 kg/m2

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!