CT 29 Tinci, mortar pentru tencuieli

12,10 RON

Tinci, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior - CT 29

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 25 kg

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-195 Ai nevoie de ajutor? 0722350189
Adauga la Favorite Cere informatii
 • Descriere
 • Review-uri (0)

Tinci, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior - CT 29

 

 

 

 


Tinci, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior - CT 29

 

Pentru finisare tencuieli traditionale si pentru executare tencuieli fine, la exterior si interior

 

Ceresit CT 29 este un tinci permeabil la vapori, rezistent la inghet-dezghet, armat cu fibre, cu o aderenta buna la suprafete. Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la exterior si exterior Ceresit CT 29 se recomanda pentru grosimi intre 3 si 10 mm. Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la exterior si exterior Ceresit CT 29 se utilizeaza la finisarea tencuielilor traditionale, la interiorul sau exteriorul cladirilor. De asemenea, tinciul pentru tencuieli fine la exterior si exterior Ceresit CT 29 se utilizeaza la netezirea suprafetelor tencuite si la umplerea unor neregularitati mai pronuntate ale acestora. Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la exterior si exterior Ceresit CT 29 se recomanda si la nivelarea stratului suport inainte de executarea lucrarilor clasice de tencuiala si la lucrari marunte de zidarie. Tinciul pentru tencuieli fine la exterior si exterior Ceresit CT 29 este disponibil in saci de de 25 kg.

 

CARACTERISTICI
 • tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 are permeabilitate la vapori
 • tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 are rezistenta la cicluri inghet-dezghet
 • tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 are aderenta buna la suprafete
 • tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 are armaturi interna cu fibre
 • tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 util pentru grosimi intre 3-10 mm

DOMENII DE UTILIZARE
 • Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 este utilizat la finisarea tencuielilor traditionale, la interiorul sau exteriorul cladirilor. De asemenea, tinciul pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se utilizeaza la netezirea suprafetelor tencuite si la umplerea unor neregularitatilor mai pronuntate ale acestora.
 • Proprietatile tinciului, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 fac posibila aplicarea finisajelor din glet la pereti si tavane, acoperind complet asperitatile tencuielii traditionale. Datorita bunei aderente, tinciul pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se poate aplica atat pe tencuieli rugoase cat si pe tencuieli driscuite si pe suprafetele betoanelor atat pe suprafete verticale cat si pe suprafete orizontale.
 • Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se poate utiliza si la nivelarea stratului suport inainte de executarea lucrarilor clasice de tencuiala si la lucrari marunte de zidarie.
 • Pentru obtinerea de suprafete foarte netede la interior se recomanda aplicarea sistemului de gleturi Ceresit CT 126 in combinatie cu Ceresit CT 127.
 • La exterior, pentru obtinerea de suprafete netede in vederea acoperirii cu vopsea, se recomanda aplicarea gletului Ceresit CT 227.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 poate fi utilizat la suprafete rezistente, rugoase si lipsite de substante antiaderente. Astfel, se vor indeparta urmele de bitumuri, grasimi, diverse pulberi, straturile de zugraveala existente. Suprafetele suport uscate si puternic absorbante, (tencuielile vechi) se vor amorsa cu Ceresit CT 17. Tencuielile proaspete si cele cu absorbtie redusa se vor umezi foarte bine inainte de aplicarea masei de spaclu.

MOD DE APLICARE
Continutul ambalajului de tinci, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se va presara in cantitatea masurata de apa curata, rece, si se va amesteca cu ajutorul unui rotator cu paleti, pana la obtinerea unei mase uniforme, fara aglomerari. Tinciul pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se va intinde pe stratul suport pregatit in prealabil cu o drisca metalica. Finisarea tinciului, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 se va executa cu o placa de poliuretan sau polistiren. Pentru umplerea denivelarilor mai mari, cantitatea de apa de preparare va fi redusa in scopul obtinerii unei consistent e mai vartoase. Dupa uscarea reparatiilor, se va nivela cu tinci pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 preparat la consistenta normala.

Nota:
Lucrarile realizate cu tinci, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 vor fi executate in conditii uscate, la temperatura a aerului si a suportului de la 5°C la 30°C. Toate datele si informatiile prezentate sunt obtinute la temperatura de 20°C si umiditatea relativa de 60%. In alte conditii pot aparea unele modificari cu privire la perioada de priza. Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 contine ciment iar dupa amestecul cu apaare loc o reactie alcalina. De aceea, se recomanda evitarea contactului cu pielea si ochii. In cazul in care s-a produs contactul accidental cu ochii, acestia se vor spala cu apa din abundenta si se va consulta un medic.

RECOMANDARI
Finisajele executate cu tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 trebuie ferite de o uscare prea rapida prin pulverizare usoara cu apa. De asemenea, trebuie ferite de uscarea fortata prin crearea de curenti de aer. La exterior se va evita aplicarea tinciului, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 pe suprafete aflate in bataia razelor soarelui iar stratul executat se va feri de ploaie sau de uscare rapida prin folosirea de plase de protectie pentru schela. Prezentele instructiuni de folosire stabilesc limitele de utilizare a tinciul pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 si modul recomandat de desfasurare a activitatii, dar ele nu pot inlocui in nici un caz calificarea si pregatirea executantului lucrarii. In afara recomandarilor prezentate, lucrarea va fi executata in conformitate cu normele de aplicare in vigoare precum si cu regulile de protectie a muncii.

Producatorul garanteaza calitatea tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 dar nu poate influenta conditiile si modul lui de utilizare. In cazul unor situ atii neclare (atipice) se recomanda efectuarea unor incercari proprii de utilizare a produsului. Astfel, conditiile specifice obiectului dar si utilizarea corecta si in acest fel de succes a produselor noastre nu se afla in sfera noastra de influenta. Din acest motiv in caz de dubii insusirea produsului trebuie verificata prin experiente proprii. In caz de nelamuriri trebuie sa solicitati consiliere. 

DEPOZITARE
 • Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 poate fi pastrat pana la 12 luni de la data fabricatiei in medii uscate in ambalajul original, nedesfacut.
AMBALARE
 • Tinciul, mortar pentru tencuieli fine la interior si exterior Ceresit CT 29 este ambalat in saci de hartie de 25 kg.

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!