CL 51 Folie fexibila de hidroizolatie

Ceresit
77,00 RON

Folie fexibila de hidroizolatie - CL 51 ‘’Express’’

 

Materiale de constructii Comenzi: 0742200827 

Adresa : str. Radu Tina nr 20 Bucuresti Sector 3

Greutate: 5 kg Galeata

Momentan indisponibil
Cod Produs: SKU-197 Ai nevoie de ajutor? 0742200827
Adauga la Wishlist Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Folie fexibila de hidroizolatie - CL 51 ‘’Express’’

 

 


Folie fexibila de hidroizolatie - CL 51 ‘’Express’’

 

 

Folie fexibila de hidroizolatie pentru etansare fexibila sub placarile ceramice.

 

Folia lichida de hidroizolatie Ceresit CL 51 “Express” este utilizata pentru etansarea suprafetelor suport fara rosturi, inainte de aplicarea placajelor de gresie si faianta la interior. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se foloseste pentru etansarea tencuielilor, sapelor (inclusiv in cazul pardoselilor incalzite) in spatii casnice, in incaperile cu umiditate periodica: bai, dusuri, toalete, bucatarii.

 

CARACTERISTICI
• Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se foloseste pentru interior
• Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ are capacitate de preluare a fIsurilor
• Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ este flexibila si impermeabila
• Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ permite placare dupa numai 4 ore
• Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ nu contine solventi

DOMENII DE UTILIZARE
Folia lichida de hidroizolatie Ceresit CL 51 “Express” este utilizata pentru etansarea suprafetelor suport fara rosturi, inainte de aplicarea placajelor de gresie si faianta la interior. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se foloseste pentru etansarea tencuielilor, sapelor (inclusiv in cazul pardoselilor incalzite) in spatii casnice, in incaperile cu umiditate periodica: bai, dusuri, toalete, bucatarii. Produsul este gata de utilizare. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ corespunde cerintelor de material hidroizolant cu incarcare moderata.

PREGATIREA SUPRAFETEI DE BAZA
Ceresit CL 51 “Express” folie lichida de hidroizolatie se aplica pe toate suprafetele uscate, rezistente, cu capacitate portanta, stabile, curate, fara decofrol, praf, mizerie. Inainte de aplicarea foliei de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’, suprafetele prafuite trebuie curatate si grunduite cu Ceresit CT 17. Straturile de vopsea trebuie indepartate. Suprafata suport trebuie sa fe sufcient netezita si fara fisuri. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se intrebuinteaza pe suprafete suport minerale, de exemplu beton, tencuieli si sape pe baza de ciment, zidarie de caramida cu rosturi pline, placi de fbrociment. Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ poate fi aplicata pentru protejarea substraturilor sensibile la umiditate: sapa anhidrit asperizata mecanic si apoi aspirata cu umiditate relativa < 0,5%, BCA, sape de nivelare, placi de gips, gips-carton fixate in concordanta cu prevederile producatorilor, tencuieli din gips sau alte substraturi din gips cu grosime mai mare de 10 mm si umiditate sub 1%. Suprafetele netede ale tencuielilor trebuiesc asperizate. Substraturile emitatoare de praf trebuiesc curatate cu peria si apoi amorsate cuCeresit CT 17, ca toate suprafetele absorbante. Dupa amorsare, se va astepta un interval de minim 2 h.

MOD DE APLICARE
Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ se aplica nediluat cu rola sau pensula. Pentru obtinerea unui strat de protectie impermeabil sunt necesare cel putin doua straturi de folie de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ cu o grosime totala de aproximativ 1,0 mm. Primul strat se va aplica cu pensula. stratul al doilea se va putea aplica dupa aproximativ 1,5 h pe directie perpendiculara. Fiecare strat nou de folie de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ trebuie aplicat cand primul este uscat complet. La imbinarile peretilor cu pardoseala, precum si la toate schimbarile de planuri sau rosturi de dilatatie, hidroizolatia se va intari cubanda de etansare Ceresit CL 152. Banda de armare trebuie inglobata in primul strat de folie de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ cat acesta este inca proaspat si acoperit apoi cu al doilea strat de material. Dupa aproximativ 4 h de la aplicarea celui de-al doilea strat, este posibila placarea cu gresie sau faianta utilizand adezivii Ceresit CM 11 PLUSCeresit CM 12Ceresit CM 15 + Ceresit CC 83Ceresit CM 16Ceresit CM 17Ceresit CM 25Ceresit CM 29. Uneltele de aplicare si materialul proaspat se pot indeparta cu apa, dar cel intarit se poate indeparta numai mecanic.

RECOMANDARI
Aplicarea foliei de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ trebuie sa se faca in conditii uscate, la temperatura de +5°C la +25°C. Toate datele mentionate sunt obtinute la o temperatura de +23°C si umiditate relativa de 50%. In conditii diferite, intarirea poate fi lenta sau accelerata. In cazul in care exista umiditate in substrat, aceasta trebuie indepartata. De asemenea, folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ nu se va aplica in zone solicitate chimic. 
Fisa tehnica prezinta modul de utilizare a foliei de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’, precum si modul de aplicare al acestuia, insa toate acestea depind si de pregatirea profesionala a utilizatorului. Proprietatile foliei de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ enumerate se bazeaza pe experienta practica si verifcarile practice. Conditiile specifce obiectului dar si utilizarea corecta si in acest fel de succes a produselor noastre nu se afa in sfera noastra de infuenta. Din acest motiv, in cazul in care aveti dubii, calitatea produsului trebuie verifcata prin experiente proprii. 

DEPOZITARE
  • Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ poate fi depozitata pana la 12 luni de la data fabricatiei, in conditii uscate si in ambalajul nedeteriorat.  

AMBALARE
  • Folia de hidroizolatie Ceresit CL 51 ‘’Express’’ este ambalata in galeti de 5 si 15 kg.

 

Materiale de constructii la preturi avantajoase oferite de

www.constructii-depozit.ro

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!